Samenvatting UVE 2024

maandag 15 juli 2024

Na een recordaantal deelnemers in 2023 was het afwachten of veterinair Nederland op zaterdag 8 juni jl. opnieuw enthousiast zou afreizen naar Utrecht voor alweer de 8e editie van Utrecht Vet Event. Met maar liefst 900+ deelnemers van ruim 330 klinieken en in totaal ruim 1150 aanwezigen is Utrecht Vet Event uitgegroeid tot een breed gedragen dag waar diergeneeskundig Nederland samenkomt.

Samenvatting UVE 2024

Het was een dag boordevol inspiratie en kennis, gepresenteerd door meer dan 25 (inter)nationale topsprekers over de nieuwste ontwikkelingen in 7 verschillende zalen. De uitgebreide beursvloer met 60 veterinaire bedrijven maakte het evenement compleet en zorgde voor een dynamische setting waarin veterinaire professionals uitgebreid konden netwerken. Het vakinhoudelijke programma bevatte vooral praktijkgerichte presentaties over diverse onderwerpen. Daarnaast waren er zo’n 20 kleinschalige, vaak praktisch georiënteerde sessies in de UVE’24 Xperience Rooms, wat zorgde voor de nodige keuzestress onder de deelnemers.

Eén van de highlights van deze dag was de presentatie van de cabaretiers Rob Urgert en Joep van Deudekom als ‘De Verbinders’. De samenvatting van deze dag is verzorgd door dierenartsen werkzaam bij Dechra, Diamond Partner van het Utrecht Vet Event en een aantal practici.

Klik hier om het volledige artikel te lezen. 

keyboard_arrow_up